+36 83 316 301 info@piroskacatering.hu

A mottónk

“Minden étkezésben ott lakozhat a lélek, egy különös varázs; elég hozzá egy csöppnyi odafigyelés, képzelet és figyelmes gondoskodás.”

Thomas Moore

Kedves Barátaim , Ismerőseim !

Majdnem pontosan 34 évvel ezelőtt költöztem el Keszthelyről és ezalatt elvégeztem a Vendéglátó Főiskolát , dolgoztam külföldön és vezetem több Vendéglátó egységet Magyarországon . Az eltelt időszakban soha nem szakadtam el Keszthelytől és mindig mondtam, hogy csak ideiglenesen tartózkodom máshol hiszen mi Törökök Keszthelyiek vagyunk 🙏 A csillagok kedvező állása és egy baráti beszélgetésből kiindulva sikerült megállapodnunk a Gyenesdiáson lévő Piroska Csárda üzemeltetésének átvételéről 2022.06.01 től . Az üzemeltetésben aktív részvevők lesznek a lányaim Kármen Török , Jázmin Török és Kármen barátja Postol Kevin aki szakácsként fogja segíteni a vállalkozás sikerét 💪 Azt gondolom ez életem egyik legnehezebb kihívása egyrészt hogy Keszthely környékén sikerre tudjunk vinni egy vendéglátó vállalkozást másrészt a Csárda jó hírnevét tovább tudjuk öregbíteni a saját elképzeléseink szerint.

Várunk mindenkit szeretettel! Török András

Rendezvényhelyszín

Üzleti, családi rendezvények csoportos foglalások

Legyen szó bármilyen eseményről, üzletiről vagy családiról, esküvőről vagy ballagásról bármilyen rendezvényről, mi szívesen megszervezzük és lebonyolítjuk Önnek. Két különálló termükben külön-külön 50 főig, egyben 100 fő befogadására van lehetőségünk. Az ételeinkről tájékozódhatnak étlapunkról, vagy speciális egyedi menü összeállítására is nyitottak vagyunk. Kérje ajánlatunkat!

Éve nyitva

Elégedett vendég

Szuper rendezvények

Ha otthonában van a rendezvény

Hideg-meleg tálak megrendelésre

Rendelje meg nálunk egyedi, személyre szabott hideg – meleg vagy sültes táljainkat. Az Ön kívánsága szerint készítjük el. Glutén, laktóz és egyéb ételintoleranciával rendelkező vendégeinkre is odafigyelünk. Kérje ajánlatunkat!

Nyitvatartás

Hétfő szünnap

Kedd-Vasárnap
11:30 – 21:00 óráig

 

Menü
11:30 – 14:00 óráig

Címünk:

Csokonai utca 4, Gyenesdiás, Hungary

 

Írjon nekünk!

Bármi kérdése van, írjon nekünk, és mi hamarosan válaszolunk!

Elérhetőségeink:

Telefon: +36 83 316 301

E-mail: info@piroskacatering.hu