+36 (30) 993 6933 info@piroskacsarda.hu

A mottónk

„Minden étkezésben ott lakozhat a lélek, egy különös varázs; elég hozzá egy csöppnyi odafigyelés, képzelet és figyelmes gondoskodás.”

Thomas Moore

Rólunk

Pontosan 30 éve családi vállalkozásban kezdtük el üzemeltetni csárdánkat, itt Gyenesdiás szívében. A hosszú évek során nagyon jó, szinte baráti kapcsolatot alakítottunk ki vendégeinkkel, akik a mai napig mindig szívesen betérnek hozzánk egy finom ételre vagy italra, ha erre járnak. Nagy gondoskodással, odafigyeléssel szerezzük be a környékről a legjobb alapanyagokat, hogy azokból minél finomabb, minél ínycsiklandóbb ételeket készíthessünk. Nálunk mindenki megtalálja a kedvére valót, még a kicsikre is gondoltunk. Tőlünk nem mehet el senki éhesen, vagy korgó gyomorral. A magyar klasszikus és népszerű ételek mellet, Erdélyi különlegességeket is meg lehet találni étlapunkon. Hétvégeken nagysikerű táncos-zenés rendezvényeket is szoktunk tartani. Jöjjenek el hozzánk!

Várunk mindenkit szeretettel!

Samartinean Vasile és családja

Rendezvényhelyszín

Üzleti, családi rendezvények csoportos foglalások

Legyen szó bármilyen eseményről, üzletiről vagy családiról, esküvőről vagy ballagásról bármilyen rendezvényről, mi szívesen megszervezzük és lebonyolítjuk Önnek. Két különálló termükben külön-külön 50 főig, egyben 100 fő befogadására van lehetőségünk. Az ételeinkről tájékozódhatnak étlapunkról, vagy speciális egyedi menü összeállítására is nyitottak vagyunk. Kérje ajánlatunkat!

Éve nyitva

Elégedett vendég

Szuper rendezvények

Ha otthonában van a rendezvény

Hideg-meleg tálak megrendelésre

Rendelje meg nálunk egyedi, személyre szabott hideg – meleg vagy sültes táljainkat. Az Ön kívánsága szerint készítjük el. Glutén, laktóz és egyéb ételintoleranciával rendelkező vendégeinkre is odafigyelünk. Kérje ajánlatunkat!

Nyitvatartás

Hétfő-Kedd szünnap

Szerda -Vasárnap
11:30 – 21:00 óráig

 

Menü
11:30 – 14:00 óráig

Címünk:

Csokonai utca 4, Gyenesdiás, Hungary

 

Írjon nekünk!

Bármi kérdése van, írjon nekünk, és mi hamarosan válaszolunk!

Elérhetőségeink:

Telefon: +36 30 993 6933

E-mail: info@piroskacsarda.hu