+36 (30) 993 6933 info@piroskacsarda.hu

A mottónk

“Minden étkezésben ott lakozhat a lélek, egy különös varázs; elég hozzá egy csöppnyi odafigyelés, képzelet és figyelmes gondoskodás.”

Thomas Moore

Ahol minden elkezdődött

30 éve álmodtuk meg a Piroska Csárdát itt Gyenesdiás szívében, amit hamar meg is valósítottunk. Tradicionális magyar, és erdélyi ízeket kóstolhatnak nálunk az idelátogató Vendégeink, akik közül nagyon sokan évek óta visszajárnak hozzánk. A csárdánk míves faragott székelykapuval, és hozzá illő bútorokkal, kiegészítőkkel, valóban hívogató hangulatot áraszt.

Az elmúlt évek bebizonyították, hogy érdemes dolgoznunk, hiszen szükség van itt a Balatonparton is a színvonalas, jó minőségű vendéglátásra, amiben már a lassan felnőtté cseperedő gyermekeink is bekapcsolódtak.

Nyaranta tematikus esteket is rendezünk, ahol kellemes cigányzene vagy folklórműsor mellett tölthetnek el egy finom vacsorát vagy ebédet, és hozzá megkóstolhatják a Balaton felvidéki borvidék finomabbnál finomabb nedűit.

Várunk mindenkit szeretettel!

A Csapatunk

Bemutatjuk csapatunkat, akik mindannyian azért dolgoznak, hogy az idelátogató Vendégeink egész évben finomakat ehessenek-ihassanak, nagyszerűen szórakozzanak, és kellemesen kikapcsolódhassanak!

A Családunk

Tulajdonosok

Mi vagyunk a Samartinean Család. Erdélyi gyökerekkel rendelkezünk,ezért szeretnénk megőrizni, illetve bemutatni hazai és külföldi Vendégeinknek, Erdélyi elődeink életének értékeit és ételeinek ízeit is, a  mai kornak megfelelően.

A Séfjeink

A Séfek és a segítőik

Séfjeink helyi, és minőségi alapanyagokból, tudásuk és tapasztalatuk legjavát nyújtva, fantasztikus ételekkel nyűgözik le Vendégeinket. A hétvégekre szezonális ajánlatokkal készülnek amit mindig érdemes megkóstolni.

Felszolgálóink

A Vendégeinkért dolgoznak

Gyorsak és ügyesek, minden helyzetben feltatlálják magukat. Gondoskodnak Vendégeink elégedettségéről és jó hangulatáról. Minden helyzetben számíthat rájuk.

Rendezvényhelyszín

Üzleti, családi rendezvények csoportos foglalások

Legyen szó bármilyen eseményről, üzletiről vagy családiról, esküvőről vagy ballagásról bármilyen rendezvényről, mi szívesen megszervezzük és lebonyolítjuk Önnek. Két különálló termükben külön-külön 50 főig, egyben 100 fő befogadására van lehetőségünk. Az ételeinkről tájékozódhatnak étlapunkról, vagy speciális egyedi menü összeállítására is nyitottak vagyunk. Kérje ajánlatunkat!

Éve nyitva

Elégedett vendég

Szuper rendezvények

Ha otthonában van a rendezvény

Hideg-meleg tálak megrendelésre

Rendelje meg nálunk egyedi, személyre szabott hideg – meleg vagy sültes táljainkat. Az Ön kívánsága szerint készítjük el. Glutén, laktóz és egyéb ételintoleranciával rendelkező vendégeinkre is odafigyelünk. Kérje ajánlatunkat!

Nyitvatartás

Hétfő szünnap

Kedd-Vasárnap
11:30 – 21:00 óráig

 

Menü
11:30 – 14:00 óráig

Címünk:

Faludi u.7. Gyenesdiás, 8315 Hungary

 

Írjon nekünk!

Bármi kérdése van, írjon nekünk, és mi hamarosan válaszolunk!

Elérhetőségeink:

Telefon: +36 (30) 993 6933

E-mail: info@piroskacsarda.hu